A1000: A sokoldalú komissiózó rendszer

Keres egy megoldást, ami felülmúlja elképzeléseit? Az APOSTORE A1000 automata komissiózó rendszer gyorsaságot és hatékonyságot garantál Önnek a tárolási technológiában. Ez a sokoldalú klasszikus tökéletesen illeszkedik minden gyógyszertárba. Az egyszerű, folyamatos betárolás és expediálás, az elégedett ügyfélkör valósággá válik. Takarítson meg időt az innovatív tárolási technológiával!

<img src="“A1000_signalrot_NeuesLogo_SoftwareDash_MonitorLinks_KlappenWeg_TürRein_v2F_rechts_ohneGHbox.jpg”" alt="“apostore" title="“apostore"/>

Elérhető opciók:

A1000 (gép szélessége: 1,27 m, polc mélysége: 24 cm)

A1000e (gép szélessége: 1.60 m, polc mélysége: 40 cm)

Technikai adatok:

Magasság: 2.00 m – 3.60 m
Magasságában növelhető 10 cm-enként

Hossz: 3.10 m – 12.10 m
Hosszában növelhető 50 cm-enként

Kapacitás: akár 40 000 csomag

Be- és kitárolás: több mint 300 csomag / óra

A1000 komissiózó gép munkavégzése

Innovatív betárolási technológia

Az A1000-es típusú komissiózó rendszer rolós vagy fiókos betárolási rendszerrel választható. Mindkét esetben rendkívül gyors és hatékony betárolási technológiát választ. Nincs más teendője, minthogy a készítményeket beszkenneli, és a rolón lévő polcokra helyezi. Folyamatos betárolási lehetőséget biztosít mind a két megoldásunk a dupla tárolóegységeknek köszönhetően.

Betároló a hosszabbik oldalon

Betároló a rövidebbik oldalon

<img src="“2019-09_Apostore_Kommissionierautomat_A1000_Rollo-auf_ohne-GHbox-scaled.jpg”" alt="“apostore" title="“apostore"/>
<img src="“2019-09_Apostore_Kommissionierautomat_A1000_Schublade-Stirnseite-halbgeoffnet_mit-GHBox-scaled.jpg”" alt="“a1000" title="“apostore"/>

Elhelyezési nehézségektől mentesen

Az APOSTORE rendkívüli rugalmassággal áll a helyszínen felmerülő strukturális kihívásokhoz. Az A1000-es típus tervezésekor és felépítésekor nem jelentenek problémát az esetlegesen a robot újtában lévő statikai elemek, tartóoszlopok, fűtéscsövek és kéménycsatornák. Ezeket a kiálló elemeket betervezzük a gépeken belülre, így robotjaink a leginkább helytakarékos módon épülnek.

Időtakarékos megoldás az új cikkekhez

Napjainkban a készítmények csomagolása és vonalkódja gyakran változik, ez már a napi irodai feladatok része. Az A1000-es modell segít Önnek ezen feladatok megoldásában. Helyezze a csomagot a szkennerre és erősítse meg az új méreteket. Az APOSTORE A1000 automatikusan méri a csomagot, és azonnal frissíti az adatbázist.

Naprakész statisztikák

A dash! nevű legújabb technológiai alapokon nyugvó szoftver folyamatos vezetői tájékoztatást biztosít mind a patikai személyzetnek, mind a patika vezetőjének. A szoftverben a lejárati dátumok, a betárolási és expediálási statisztikák egy gombnyomással elérhetőek. A közelgő lejáratos termékek statisztikája mindig látható a fő képernyőn.

<img src="“dash_cube.jpg”" alt="“komissiozo" title="“apostore"/>

Biztonságos komissiózás

 

A legmagasabb fokú raktárkapacitással rendelkező gép a piacon

A hasonló komissiózó gépeket tekintve a legnagyobb kapacitást biztosítja m2-re vonatkoztatva.

Hibamentes működés

A kifinomult ellenőrzések miatt hibás betárolás nem fordulhat elő. Az APOSTORE A1000 minden csomag méreteit összehasonlítja a tárolt törzsadatokkal. A különbségek azonnal megjelennek a képernyőn, melyet követően elfogadás vagy ismételt adatfelvétel követ. Mindkét esetben alapos ellenőrzésre kerül sor.

Lejárati dátumok egyszerű kezelése

Biztosítani szeretné, hogy az Ön készlete lejárt csomagoktól mentes legyen? Az A1000 lejárati adatkezelési rendszerével a legrégebbi csomagokat mindig elsőként adja ki. Gyors készletellenőrzés céljából az összes tárolt terméket a lejárati dátum szerint rendezi, szükség esetén a közeli lejáratúakat a hátsó kiadó nyíláshoz gyűjti.

Rugalmas polcelrendezések

A csomagok mérete vagy akár a teljes termékválaszték is megváltozhat az automatizált komissiózó rendszer 20 éves életciklusa alatt. Az APOSTORE VarioShelving rendszere olyan élettartam-korrekciós lehetőségeket kínál, amelyek alkalmazkodnak a csomagok változó méretéhez. A cserélhető üvegpolcok több helyen elhelyezhetőek, így lehetővé válik a rendszer legoptimálisabb tárkapacitásának kihasználása.

400 V-os ipari alkatrészek

A hosszú élettartam és az energiahatékonyság érdekében. 400 V-os technológiával működik, amely lehetővé teszi az elektromos alkatrészek életciklusának meghosszabítását, valamint szükség esetén az energiatartalékok képzését. A háromfázisú áram kímélőbb és egyenletesebb energiát biztosít az alkatrészeknek, mint az egyfázisú 230 V-os háztartási áram.

Az automata külső adottságai

Külső burkolat polcokkal

Az APOSTORE A1000 kihasználja a helytakarékosságot - akár a robot külső oldalán is: egy polcrendszerre van felkészítve. A hátsó helyiségekben rendelkezésre álló helyet a lehető legjobban kihasználhatja, és nem igényel további polcokat, vagy egyszerűen csak az APOSTORE polcokat használja.

<img src="“WhatsApp-Image-2020-10-08-at-07.50.02.jpeg”" alt="“kulso" title="“apostore" />

Burkolatok színválasztéka

Több mint 500 dekorációs és tervezési lehetőségből választhat. Vigyen színt az irodájába és a patikájába, tegye szebbé mindennapjait!

<img src="“Névtelen-17.jpg”" alt="“komissiozo" title="“apostore" />

Az A1000 patikai robot működése

Ha felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal itt.

További információt angol nyelven itt találhat.

Call Now