Apostore automata gyógyszer betárolás

Ha APOSTORE automata, akkor teljes körű automatizálás! Az APOSTORE  robotok mindegyike készen áll a teljes körű automatizálásra. Az automata gyógyszer betárolás időt és energiát takarít meg a patikai személyzet számára, amelyet így ráfordíthatnak a betegellátásra, illetve az értékesítés ösztönzésére. A betárolási folyamat az automatikus betároló segítségével rendkívül egyszerű, gyors és hatékony.

Feeder

A teljesen automatizált gyógyszer betárolás új generációja, az APOSTORE által fejlesztett Apofeeder egyedülállóan gyors betárolási módot biztosít az ügyfelek számára. Beolvassa és betárolja teljesen önállóan a gyógyszereket az A 1000 vagy Cube + típusú komissiózó automatákba. Ez akár 240 csomagot is jelenthet egy óra alatt. A helytakarékos kialakításának köszönhetően csak 0,45 m széles, konstrukciója így a piacon a leginkább helytakarékos megoldás. A tartozék gyors és egyszerű, a komissiózó automatákhoz akár később is illeszthető.

iScan 3.0

A legegyszerűbb formája az automatikus szkennelésnek az iScan. Ez a modul az A2000 és A3000 gépek szalagos betároló moduljának a része. Az iScan óránként 400-500 csomagot képes azonosítani. Az APOSTORE új OCR azonosító rendszere lehetővé teszi a vonalkód, a datmátrix kód, valamint a nyomtatott és beütött lejárati dátumok és a tételszámok egy lépésben történő leolvasását. Az iScan telepítése a dash! szoftverünk mellett tökéletes szinergiákat teremt az Ön, valamint a tárolási és visszakeresési rendszer számára.

Pick & Place

Az APOSTORE Pick & Place automata betároló rendszere valósítja meg a patika vonatkozásában a tökéletes és mindenre kiterjedő automatizálást.  A modul a kapacitása miatt nagykereskedelmi egységek esetében is megoldást kínál az automatikus betárolásra. A patikákba érkező nagyker ládákból egyesével kiszedi és szétválogatja a rendszer a gyógyszereket, majd a betároló szalagon és az iScan segítségével akár 500 csomag betárolására képes óránként teljesen automatizáltan.

 

Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal itt.

Call Now