A2000: A bővíthető komissiózó robot

Kimeríthetetlen ambíciókkal rendelkezik céljai megvalósításához? Az APOSTORE A2000 az intenzív fejlődésben lévő patikák számára tervezett komissiózó robot, mely csúcsteljesítményt nyújt. Gyorsaság, hatékonyság a raktározásban és ügyfélkiszolgálásban. Hatalmas kapacitás és magas fokú rugalmasság. Bővíthető teljesítmény egy második robotkar hozzáadásával.

Technikai adatok:

Szélesség: 1.75 m (kiegészítéssel: 2.26 m)

Polcmélység: 40 cm

Magasság: 2.00 m – 3.60 m
Magasságában növelhető 10 cm-enként

Hossz: 4.39 m – 21.12 m
Hosszában növelhető 50 cm-enként

Kapacitás: akár 80 000 csomag

Be- és kitárolás: akár 400 csomag / óra

Az A2000 komissiózó robot munkavégzése

Innovatív Multipick technológia

Az A2000 robotkar több csomagot vagy egy teljes polc csatornáját is kitárolhatja egyszerre, így az APOSTORE ezen eljárása kiemelkedően gyors és hatékony.

Ügyes Kombipick

Nagyszámú ügyfél kiszolgálása esetén csúcsidőben az APOSTORE Kombipick egyesíteni fogja a különböző megrendeléseket, és egy időben dolgozza fel azokat. Ezzel időt takarít meg Önnek és lehetővé teszi, hogy gyorsabban láthassa el betegeit.

Praktikus puffertálcák

Az A2000 komissiózó robot praktikus puffertálcák segítségével (min. 4, max. 8 tároló polccal) akár 180 további csomag számára is helyet biztosít. A puffertálcákon  lévő dobozok a rendszer számára már elérhetőek. Innen a kar egyszerre több csomagot is felvehet, és eltárolhatja a helyükre. Az expediálás folyamatos, nagy darabszámú csomaggal való töltés esetén is zavarmentes. A robot nagy számú csomagolással történő töltése a párhuzamos visszakeresések ellenére is folytatódik.

Bővíthető második robotkarral

A puffertálcás megoldással lehetőség van a csomagok folyamatos betárolására aközben, hogy a kar más feladatokat is teljesít. Nagyobb forgalom esetén indokolttá válhat egy második robotkar beépítése, mely a gép életciklusa során bármikor megtörténhet.  Egy második robotkar a futószalagról való betárolásnál nagymértékben tehermentesíti az expediálást végzőt.

A2000, a megbízható komissiózó automata

Hatalmas tárolókapacitás

Az APOSTORE A2000 hatalmas tárolási teljesítménye valódi tárolási csoda. A 40 cm mély polcok lehetővé teszik, hogy több csomagot tároljanak, mint más hasonló rendszerek. Termékpalettánk alapján örömmel személyre szabjuk Önnek az egyedi kapacitásokat.

Rugalmas polcelrendezések

A csomagok mérete vagy akár a teljes termékválaszték is megváltozhat az automatizált komissiózó rendszer 20 éves életciklusa alatt. Az APOSTORE VarioShelving rendszere olyan élettartam-korrekciós lehetőségeket kínál, amelyek alkalmazkodnak a csomagok változó méretéhez. A cserélhető üvegpolcok több helyen elhelyezhetőek, így lehetővé válik a rendszer legoptimálisabb tárkapacitásának kihasználása.

Robosztus komponensek

Az automatizált rendszerek hosszú élettartamúak. Az APOSTORE rendszer olyan ipari alkatrészeket használ, amelyek a legkedvezőtlenebb körülmények között is bizonyítottak. Minden komponens a megbízhatósága és a robosztus jellege miatt lett kiválasztva.

Szín és dekor választék

Több mint 500 dekorációs és tervezési lehetőségből választhat. Vigyen színt az irodájába és a patikájába, tegye szebbé mindennapjait!

Flexibilis betároló szalag

A betároló szalag (mely akár több méterrel is meghosszabbítható), biztosítja az időveszteség nélküli, kényelmes betárolást. A betárolni kívánt csomagok beolvasása után Önnek csupán annyi a feladata, hogy azokat a szalagra helyezze. Az integrált optikai figyelmeztetést végző VidCap funkció megakadályozza a rossz betárolást, mert megmutatja az esetleges hibákat még rendkívül leterhelt időben is. A csomagok betárolása, gépben való elhelyezése és az elhelyezés optimalizálása folyamatos, zavartalan, pontos és hatékony.

Tekintse meg képgalériánkat:

Ha felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal itt.

További információt angol nyelven itt találhat.

Call Now