CUBE+: A moduláris gyógyszertári robot

Járna a gyógyszertári fejlődés, növekedés útján? Az APOSTORE CUBE+ moduláris gyógyszertári robot folyamatainak automatizálása révén páratlan lehetőséget biztosít Önnek, ha kis-és közepes méretű, illetve fiókgyógyszertárral rendelkezik. Az innovációs díjat nyert APOSTORE CUBE+ patikai robot az Ön számára készült, ha egyszerűsíteni kívánja raktározási folyamatait, miközben megőrzi rugalmasságát.

<img src="“2019-09_Apostore_Kommissionierautomat_CUBE_RolloAuf_mit-Feeder_k-1024x724-1.jpg”" alt="“apostore cube modularis gyogyszertari robot" title="“modularis gyogyszertari robot" />

 

 

Technikai adatok:

Szélesség: 1.60 m

Polcmélység: 44 cm

Magasság: 2.40 m / 2.80 m / 3.20 m

Hossz: 2.48 m – 7.20 m
Hosszában növelhető 36 cm-enként

Kapacitás: akár 20 000 csomag

Be- és kitárolás: több mint 250 csomag / óra

CUBE+, az ideális patikai robot

Indítsa el beruházását a start modullal kicsiben, majd bővítse fokozatosan a kapacitását! Modularitásának köszönhetően a CUBE+ könnyen méretezhető, maximális rugalmasságot, extrém variabilitást biztosít - 36 cm-es léptékekben növelhető a gép hossza, magassága pedig 3 fokozatban növelhető. A kompakt mérethez nagy kapacitás társul - 44 cm mélységű, különösen könnyű polcai nagyszámú csomag befogadására képesek. Rendkívül könnyen adaptálható, könnyen mozgatható, egyszerűen és gyorsan össze-és szétszerelhető, újjáépíthető, ezért a gép telepítési helyszíne lehet akár a földszinten, az első emeleten vagy az alagsorban is.

Greenline technológia

Az Aposotre gépeknél elérhető egyedül a piacon a Greenline energiamegtakarítási rendszer. A gépnek ez a modulja lekapcsolja a nagy fogyasztó elemeket akkor, amikor a gép nem expediál vagy betárol, így a fogyasztás ebben az esetben 70w-nál (kb. egy átlag notebook töltő áramfelvétele) alacsonyabb.

ApoClean modul

A por elkerülhetetlen melléktermék a csomagokon. Az ApoClean modul azonban elvégzi Ön helyett a portalanítást, a tisztítást.

Rugalmasság

A CUBE+ mindig alakítható - kiveheti, cserélheti a fiókokat. Ha esetleg további gyógyszerkiadó ablakra van szüksége az officínában, az sem probléma, hiszen Ön a CUBE + nak köszönhetően  szabadon elhelyezheti a gyógyszerkiadó ablakokat gyógyszertárában. A telepítés és bővítés gyorsan és egyszerűen megoldható anélkül, hogy újbóli géptelepítéssel kellene számolnia. A moduláris kialakítás lehetővé teszi, hogy mindig és mindenhol installálható legyen. Kis súlya miatt gyógyszertárának áthelyezése is könnyen lehetséges, mivel könnyen lebontható és újra felépíthető - pontosan úgy, ahogyan az Önnek a legmegfelelőbb.

Megfizethetőség

Az APOSTORE CUBE+ hosszú távú befektetés. Moduláris kialakításának köszönhetően a legtöbb eleme a komissiózó automatának előre legyártott, ez a költséghatékony megoldás pedig megmutatkozik a készülék árában is. Eldöntheti, hogy hány tárhelyet szeretne gyógyszerraktárában, és mely modulokkal szeretne elindulni, így Ön határozza meg a beruházás összegét. Később pedig, belátása szerint bővítheti a raktárrendszert. Kiváló teljesítményt kap, kivételesen kedvező áron. A kiváló ár-teljesítmény arány miatt a CUBE+ a legköltséghatékonyabb megoldás lehet a kis és közepes forgalmú gyógyszertárak számára.

Biztonság

Az APOSTORE CUBE + egyénileg alkalmazkodik a gyógyszertár szükségleteihez. Indítsa el a gyógyszertára modernizálását biztonságosan egy alapmodullal és bővítse az automata kapacitását, amennyiben Ön igényli, akár hosszúság vagy magasság tekintetében! 15 év garanciát biztosítunk a pótalkatrészek szállítására vonatkozóan.

Tekintse meg az APOSTORE CUBE+ gyógyszertári robot működését:

Ha felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal itt.

További információt angol nyelven itt találhat.

Call Now