APOSTORE kiegészítő funkciók

Komissiózó automatáink rendkívüli működését az APOSTORE kiegészítő funkciók támogatják annak érdekében, hogy az Ön patikájának működése zavartalan legyen. Míg a biztonsági funkciók stabilitást garantálnak, az egyéb funkciók pedig megkönnyítik a mindennapi működést, addig a megjelenési funkciók praktikus és vonzó légkört biztosítanak a gyógyszertárában.

Biztonság

Biztonsági napló - Beléptetés személyazonosítással

A naplózás az automatizált komissiózó rendszert biztonságosnak nyilvánítja. Személyre, időpontra és az áruhoz való hozzáférés módjára vonatkozó információkat ment el a rendszer a naplóban. A gépnél lévő biztonsági ajtó csak kóddal, chipkártyával vagy ujjlenyomat azonosítással nyitható. Amennyiben az APOSTORE komissiózó automatát sok alkalmazott használja, vagy esetleg kórházi gyógyszertárról van szó, abban az esetben ajánljuk ezt a kiegészítő elemet.

Videó rendszer - Megnövelt biztonság

A videoberendezés több szempontból is kifejezetten előnyös. A gép felvételei továbbíthatók az értékesítési területre, illetve használhatók reklámeszközként az ügyfelek számára. Az APOSTORE Hotline számára is hasznosak, ők távolról a gyorsabb támogatás érdekében tekintik meg a felvételeket. Nagyon hasznos tartozék (az A3000 esetében standard) az automatáknál. Ez kiegészíthető digitális videórögzítéssel, amely rögzít minden mozzanatot és esetleges hibát. A biztonság és a hibaelhárítás sebessége növelhető ezzel a kiegészítővel.

Légkondicionálás – Speciálisan az Ön automatájához

Az állandó, stabil hőmérséklet fontos feltétel a gyógyszerek tárolásához. Ha a helyszínen nem biztosítható, hogy a 25 ° C-os hőmérsékletet ne lépjék túl, és ha a robot belseje nem kapcsolható a meglévő légkondicionáló rendszerhez, az APOSTORE légkondicionálót kínál ehhez a speciális feladathoz. A légkondicionáló biztosítja, hogy az Ön gyógyszertára mindig megfeleljen a hatályos gyógyszertári előírásoknak, így egy esetleges gyógyszertári ellenőrzés során biztosan megfeleljen a tárolási és raktározási előírásoknak.

Egyéb kiegészítő funkciók

Hűtőszekrény – A hűtést igénylő gyógyszereknek

A hőmérsékletérzékeny gyógyszerek számára fejlesztettünk egy integrált hűtőszekrényt. Ez a polcelem egy szigetelt hengeres függönnyel van lezárva. A függöny csak a kívánt polcelemet nyitja ki a csomagok tárolása és kiadása során, ezzel minimalizálva a hideg levegő elvesztését.

Generátor - megbízhatatlan tápellátás esetén

Gyakori, hosszabb tápellátás kimaradása esetén vészhelyzeti generátor beszerzése ajánlott a gép teljes működésének biztosításához. Az internetellátást és a patikai vállalatirányítási rendszer szerverét is csatlakoztathatja az egységhez, így biztosítva a rendszer folyamatos működését.

Címkenyomtató – Névre szóló termékek a betegeknek

A csatlakoztatott címkenyomtató a betegek gyógyszereihez tartozó címkéket (a patikai rendszerből származó információk alapján) előállítja és kiadja a csomaggal együtt. Kérésre a csomagok is automatikusan címkézhetőek.

Megjelenés

Polcokkal kiegészített burkolatok

Az A1000, A2000 és A3000 modellek külső falai helyett akár gipszkarton fallal is kialakíthatja a gyógyszertárának officína oldalát. A gépek szerkezete teljes mértékben lehetővé teszi polcrendszerek rögzítését, és így azokon akár termékek elhelyezését is. Az egy méter széles polcok a telepítés során egyszerűen felszerelhetőek.

Gipszkarton burkolat

A rendszer burkolata teljesen eltávolítható, így egy funkcionális gipszkarton falat építhetünk. A gépek telepítése során - amennyiben az ügyfél úgy kéri -, a gép teljes mértékben alkothat akár belső falat is. Gyógyszertári átépítés során a patika dizájnjához igazítható, festhető felületet hozhatunk létre.

Dekorációs lehetőségek

Az APOSTORE gépeket az iF Product Design Award győzteseinek választották. Velünk színt és egyéniséget hozhat a munkahelyére. Az A1000, A2000 és A3000 modellekben meghatározhatja a színt és a dizájnt – az általános színektől és árnyalatoktól a fadekorokig bármilyen külső burkolatot választhat.

Ha felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal itt.

Személyre szabott megoldási lehetőségeinkről bővebben tájékozódhat angol nyelven itt.

Call Now