ApoScreen display panel az officínában

ApoScreen display, mint korszerű, modern megoldás a patikai polckép kialakításához? Igen! Az ApoScreen segítségével digitális polcképet láthatnak vásárlói, mely lehetővé teszi Ön számára termékeinek virtuális bemutatását és reklámozását. Ez nemcsak az értékesítésben segíti munkatársait, de ez a technológiai jelenlét az Ön patikájának vonzerejét is megnöveli.

ApoScreen OTC display digitális kijelző az officínában

Az OTC (vény nélkül kapható) termékek nagyon kedveltek a patikai ügyfelek körében és értékesítésükkel jelentős forgalomnövekedést lehet elérni. Ezek a termékek mind megjeleníthetők az ApoScreenen – a virtuálisan megjelenő információk segítik az értékesítést és magát a gyógyszertárban dolgozó értékesítőt is egyaránt. Professzionális megjelenítési forma a szabadáras termékekhez és a piacon forgalomban lévő összes OTC termékhez.

Az ApoScreen OTC display előnyös választás

Az ApoScreen-nel célzott módon keltheti fel a vevői igényeket a termékelőnyök közvetítésével. A szabadon beállítható időszabályozás segítségével a képernyő mindig a megfelelő tartalmat mutatja, ezért tökéletesen az Ön ügyfeleire szabott lehet.

A készítményről nem csak egy képet, de a teljes használati útmutatót és minden hasznos információt megjeleníthet a vásárló számára. Az egyedi, illetve akciós termékek kiemelhetők az érintőképernyőn. A termékekről bővebb szöveges vagy akár videó formátumú információ is megjeleníthető (videók, képek, animációk, grafikai elemek). Nagy felbontású, ragyogó minőségű termékbemutató végezhető alacsony költségek mellett. Szoftverünk lehetővé teszi az Ön számára a digitális faliújságok és ajánlatok készítését is.

 

Sikeres digitalizáció patikája jövőjéért

Az árukezelési rendszerrel való közvetlen kapcsolat miatt a monitor mindig az aktuális árakat mutatja. Ön döntheti el, hogy a kijelzőn ajánlatokat, szolgáltatásokat, az aktuális időjárást vagy az ügyfél segélyszolgálatot jeleníti meg. Amennyiben automata kiszedőrendszerrel együtt használja, az érintőképernyőn az áruk visszakeresése is lehetséges. A display érintőképernyő funkciója által a felhasználó kezelheti a digitális polcokat és lekérheti az egyes termékek adatait a tároló és visszakereső rendszerből. Ez nem érintőképernyős verzió esetén is lehetséges a webes irányítás segítségével, így a megfelelő tartalom minden időben elérhetővé válik.

Praktikus és időtakarékos

A polckép kialakítása rendkívül fontos értékesítést támogató tényező a patikákban. Azonban a hagyományos megoldás kevésbé hatékony, hiszen időnként átrendezés szükséges a forgalom és a gyógyszertár vonzerejének növelése érdekében. A 21. századi gyógyszertárak számára kiváló lehetőség a digitális és vizuális megoldás, ha polcrendszerről van szó. Ezzel a megoldással értékes időt biztosíthat a beteg konzultációra és a bővebb betegtájékoztatásra. Az ApoScreen OTC display a régi patikai polcrendszerek részleges, de akár teljes kiváltását is lehetővé teszi. Bármely APOSTORE komissiózó automatával kompatibilis rendszer, de akár önállóan is üzemeltethető bármely gyógyszertárban, az APOSTORE komissiózó automatával összhangban azonban többszörös eredmények érhetőek el.

Ha felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal itt.

További információt angol nyelven itt találhat.

Call Now