A3000: Automata komissiózó rendszer 

Csúcsfokozatú teljesítményre van szükség gyógyszertárában? Az APOSTORE A3000 automata komissiózó rendszer olyan gyógyszertárak számára készül, amelyek növekvő kereslettel és magas teljesítményigénnyel szembesülnek. A gépnek két robotkarja van, amely hozzáfér minden egyes részhez - így nem marad sem idő, sem hely kihasználatlan!

Technikai adatok:

Szélesség: 1.75 m (kiegészítéssel: 2.26 m)

Polcmélység: 40 cm

Magasság: 2.00 m – 3.60 m
Magasságban növelhető 10 cm-enként

Hossz: 4.39 m – 21.12 m
Hosszában növelhető 50 cm-enként

Kapacitás: akár 80 000 csomag

Be- és kitárolás: akár 550 csomag / óra

A3000 komissiózó automata munkavégzése

Forradalmi kétkaros technológia

Nagyméretű gyógyszertárakban, ahol intenzív csúcsidők jellemzőek és számos pénztárgép terminált kell kezelni, elengedhetetlen a termékek gyors rendelkezésre állása. Az APOSTORE A3000-ben két, egymástól függetlenül működő robotkar van, így a munkafolyamat kétszer olyan gyors, hiszen az automata rendszer végezheti egyszerre a betárolást, valamint az expediálást. Ezáltal elérhető a 550 csomag/órás be-és kitárolási sebesség. A magas fokú hatékonyság mellett a megbízhatóságot az is biztosítja, hogy a karok képesek helyettesíteni egymást a funkciók ellátásában. Az APOSTORE jól kifejlesztett, szabványosított technológiájának köszönhetően a robotkarok olyan erősek, hogy akár 3 kg súlyt is képesek kezelni. Az APOSTORE robotkarok tartalmazzák piaci viszonylatban a legkevesebb mozgó alkatrészt, így tartósak és a legkevesebb meghibásodást okozzák.

Teljesítményre hangolva

Az A3000 a legmagasabb szintű támogatást nyújtja a patikában csúcsidőben. A betárolás és az expediálás teljesen szétválik egymástól, ezért a két folyamat párhuzamosan történhet. Az alap félautomata betárolással a csomagokat leszkenneljük, majd a futószalagra helyezzük - az eljárás ilyen egyszerű. A szalag végén lévő szabadalmaztatott harmadik robotkar (transzfer fogó) igazítja a csomagokat, megméri és lefényképezi őket, és behúzza a gépbe - mindezt egyetlen mozdulattal!

Dinamikus hajtás

Az APOSTORE A3000 komissiózó automata magasfokú hatékonysága rendkívüli gyorsaságából fakad, mely az elmúlt tíz év folyamatos mérnöki fejlesztésének köszönhető. Az erőteljes szervóhajtás szükség esetén 5 m/s sebességgel tudja mozgatni a robotkarokat.

 

 

Elpusztíthatatlan vezérlés

Az északi-tengeri létesítményekben és a sivatagban is letesztelt, csúcstechnológiát alkalmazó alaposan bevizsgált Beckhoff ipari rendszerek biztosítják az A3000 robotkarjainak problémamentes vezérlését.

Kíméletes 400 Volt technológia

Minden APOSTORE rendszer 400 V-os technológiával működik, amely lehetővé teszi az elektromos alkatrészek életciklusának meghosszabítását, valamint szükség esetén az energiatartalékok képzését. A háromfázisú áram kímélőbb és egyenletesebb energiát biztosít az alkatrészeknek, mint az egyfázisú 230 V-os háztartási áram.

Vészhelyzeti áramellátás

Gyakori áramkimaradás fennállása esetén kompakt vészhelyzeti tápegység áll az Ön rendelkezésére. A vészhelyzeti tápegység másodperceken belül bekapcsol a tápfeszültség leesését követően és az automatizált rendszer teljes működőképessége visszaáll. A rendszerbe az IT rendszer is bevonható.

Greenline technológia

A piacon egyedül az Apostore gépeknél elérhető a Greenline energiamegtakarítási rendszer. A gépnek ez a modulja lekapcsolja a nagy fogyasztó elemeket akkor, amikor a gép nem expediál vagy betárol, így a fogyasztás ebben az esetben 70w-nál (kb. egy átlag notebook töltő áramfelvétele) alacsonyabb.

Szín és dekor választék

Több mint 500 dekorációs és tervezési lehetőségből választhat. Vigyen színt az irodájába és a patikájába, tegye szebbé mindennapjait!

A3000 komissiózó automata működés közben

A3000 képgaléria

Ha felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal itt.

További információt angol nyelven itt találhat.

Call Now