Az SAP ismét megerősíti a KNAPP szakértelmét

A KNAPP örül az SAP  legutóbbi elismerő szakértői díjának az Ellátólánc Tervezés és Logisztika kategóriájában. Ezzel a díjjal az SAP évente azokat a partnereket tünteti ki, akik bizonyított szakértelemmel és hozzáértéssel rendelkeznek az adott iparágban. A KNAPP IT Solutions, a KNAPP SAP solutions-ért felelős csoportjának kompetencia központja, már több mint 90 projektet valósított meg sikeresen az SAP ® EWM (Extended Warehouse Management) alapján.

A KNAPP 2012 óta az SAP hivatalos partnere, és közel 100 SAP ® EWM szakértőjével szolgáltatások széles skáláját kínálja az EWM megvalósításához és szolgáltatásaihoz. 2016 óta az SAP többször is honorálta e szolgáltatási portfólió teljesítését a Supply Chain Planning és Logistics területén elismert szakértői díjjal. Ehhez az SAP partnereknek bizonyos számú minősített tanácsadót, valamint ügyfélreferenciát vagy validált projektet kell biztosítaniuk.

„Az SAP már 2021-ben bejelentette az SAP Recognized Expertise program adaptációit, amelyek átfogóbb kompetencia-keretrendszert vezetnek be. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy minősített EWM szakértőink, projektünk sikerei, és mindenekelőtt vásárlói értékeléseink lehetővé tették számunkra, hogy ezúttal is meggyőzzük az SAP-t képességeinkről” – nyilatkozta Gerald Lassau, a KNAPP IT Solutions ügyvezető igazgatója.

Megoldások nem SAP® WMS alapú rendszerek cseréjéhez

E mögött a siker mögött nem csak számos Go-Live, melyek manuális, rádiófrekvenciás vagy hang vezérelt Go-Live-ok SAP® EWM-mel, hanem magasan automatizált raktárak is állnak. Nem csupán a KNAPP automatizálását használó ügyfelek bíznak meg a KNAPP EWM alapú kivitelezésében, hanem más automatizálási megoldásokat használó ügyfelek is nagyra értékelik a KNAPP szakértelmét, kizárólagosan MFS (anyagáramlási rendszer) inklúzív SAP® EWM kivitelezésekkel kapcsolatosan, a zöldmezős, bővítési és átalakítási projektek során.

„Az az alapvető megoldás egy új termék vagy szolgáltatás bevezetése esetén, hogy egy már bizonyított és időtálló megközelítéssel modernizáljuk a logisztikai szoftvereket, ami az SAP® EWM-re való rendszerátállással történik, annak érdekében, hogy megtöbbszörözzük a raktártelepítéseket. Ez hatékony szoftverimplementációt tesz elérhetővé és eléggé rugalmas ahhoz, hogy reagálhasson a piacon történő változásokra vagy a raktárhálózat kibővülésére,” – fejtette ki Gerald Lassau a KNAPP már jól bizonyított szemléletmódját az ügyfeleknek, akik olyan raktárátalakításokkal kapcsolatosan kérdezték őt, amik egyszerre párhuzamosan több helyen is zajlanak. Erre vonatkozóan a KNAPP SAP® EMW opcionálisan igazítható az ipari és raktárépület specifikus elvárásokhoz. Az integrált anyagáramlási rendszer segítségével, a szoftver közvetlenül kapcsolódik a PLC irányítórendszerhez, csökkenti az interfészeket és ezáltal lehetővé teszi a zökkenőmentes folyamatirányítást egy SAP® IT rendszer berkein belül.

További innovációs lehetőségekről információkat a www.futurepharmacy.hu oldalon.

Bármilyen kérdése merülne fel, vegye fel velünk a kapcsolatot ITT!

Call Now