Szigetvár – A1000 a BENU gyógyszertárban

A Szigetvári BENU gyógyszertárban egy A1000 automata sikeres telepítésére került sor 2022 áprilisában. A telepítés 1,5 héten belül történt meg; az említett időtartam alatt az automata beüzemelése is megtörtént.

A szigetvári patikában a kisvárosi munkaerőhiány volt a döntő indoka az automatizálásnak. Mivel a legtöbb dolgozójuk Pécsről jár be dolgozni, így egy új kolléga helyett máshogy oldották meg a meglévő dolgozók munkájának segítését.

A telepítés abból a szempontból is különleges volt számunkra, hogy nem csak a városban, hanem az egész régióban ez volt az első gép, amit beszereltünk.

Az automata telepítése 1,5 hetet vett igénybe, amelyből 1 hét alatt megtörtént a beszerelés, a hátralevő időben pedig sikeresen üzembe helyeztük.

Az A1000 automata választásakor a helytakarékosság is fontos szempont volt. A patika egyedi kialakítása miatt szükséges volt aljzatkiegyenlítésre is, amit a gyógyszertár koordinálásával sikerült megoldani.

A patika átalakításának legfontosabb célja, hogy megszüntesse a munkaerőhiány okozta nehézségeket, ne kelljen kapkodni a személyzetnek ahhoz, hogy ki tudjanak szolgálni minden vásárlót. Az A1000-ben mindegyik gyógyszer elfér, és hatalmas hely szabadul fel, ezért nagyon praktikus és gyorsítja a kiszolgálást is.

A telepítés során alkatrészenként rakodtuk le a teherautóról az automata különböző elemeit, így minden a helyszínen került összeállításra és beüzemelésre. A beüzemelés pár napott vett igénybe, így biztosítva a hibátlan működést.

A gyógyszertár patikusainak oktatást tartottunk a gép működéséről, a programkezelésről, illetve az apróbb rendszerbeli malőrök elhárításáról. Az oktatást oly módon folytattuk, hogy közben ne zavarjuk meg a patika mindennapi életét és a vásárlók gördülékeny kiszolgálásban részesülhettek közben is.

Partnerünk azt nyilatkozta, hogy elégedett a választott géptípussal, szolgáltatásunkkal és mérnökeinkkel is, bizalmáért nagyon hálásak vagyunk.

Korábban beszerelt gépeinkről itt olvashat:

Sárvár

Nagykőrös

További innovációs lehetőségekről információkat a www.futurepharmacy.hu oldalon.

Bármilyen kérdése merülne fel, vegye fel velünk a kapcsolatot ITT!

Call Now