Több, mint egytételes komissiózás: Pick-it-Easy Robot

A Pick-it-Easy Robot a megfelelő választás, nem csak az automatikus egytételes komissiózáshoz , hanem az előre komissiózott, tételes konténerekben lévő árucikkeknek történő indukciójához is. A különféle fogókarok, a mesterséges intelligencia-alapú objektumfelismerés – az úgynevezett Covariant Brain – és a markolatpont-specifikáció azt jelentik, hogy a Pick-it-Easy Robot a cikkek széles skáláját képes kezelni különböző szektorokban. Még akkor is, ha az áruk fényvisszaverő felülettel rendelkeznek, a Pick-it-Easy Robot pontosan tudja, hol tartsa őket, mivel pontosan oda helyezi őket, ahová valók. A gépi tanulás azt jelenti, hogy a rendszer folyamatosan tanul és fejleszti önmagát.

 

Három jó ok, hogy a Pick-it-Easy Robotot válassza

A Pick-it-Easy Robottal a csúcstechnológiát átfogó logisztikai szakértelemmel kombináljuk. A teljesen automata robotállomást nem csak a mesterséges intelligencia teszi különlegessé, hanem az is, hogy mennyire jól integrálható, és  a nagy teljesítménnyel rendelkezik.

Intelligencia

 • Folyamatosan tanuló rendszer
  • AI és felhőrobotika
  • Gyengéd, pontos cikk-kezelés

Integráció

 • Intelligens átfogó rendszer
  • Optimális anyagáramlás szabályozás
  • Integráció a meglévő rendszerekbe

Teljesítmény

 • Teljes teljesítmény és minőség
  • A rendszer magas rendelkezésre állása
  • Bevált ipari megoldás

Pick-it-Easy Robot működés közben: A bevált ipari robotikai megoldás

Az Obeta egy német elektromos nagykereskedő, amelynek székhelye Berlinben van, és 28 000 vásárlóval és 64 telephellyel büszkélkedhet Németországban. A Pick-it-Easy Robot segítségével naponta több ezer vásárlói rendelést csomagolnak.

Obeta mellett más ügyfelek is a Pick-it-Easy Robot intelligenciájára támaszkodnak. Számos robotállomás működik világszerte innovatív vállalatoknál különböző ágazatokban.

"Mindenképpen a zökkenőmentes működés és a tárolási folyamatok folyamatos monitorozása jelenti a hozzáadott értéket. Raktári működésünk automatizálása az Obeta egyik legfontosabb prioritása, és a Pick-it-Easy Robot segít elérni ezt a célt."- mondja Michael Pultke, az Obeta logisztikai vezetője.

A robotika és az AI intelligens integrációja

A gyors shuttle rendszer és a megbízható komissiózó robot kombinációja hatékony, teljesen automatikus áru-robot komissiózási folyamatot hoz létre.

Pick-it-Easy Robot + Pocket Sorter

A hatékony zsebválogató rendszer és a Pick-it-Easy Robot kombinálása hatékony megoldást eredményez a többcsatornás alkalmazásokhoz , különösen a divat- és a kiskereskedelmi szektorban .

További innovációs lehetőségekről információkat a www.futurepharmacy.hu oldalon.

Bármilyen kérdése merülne fel, vegye fel velünk a kapcsolatot ITT!

Call Now